Yhteydenottolomake


Palvelut

Kuntosali

Kuntosalilla on yli 20 nykyaikaista laitetta, jotka ovat säännöllisesti huollettuja, hyvässä kunnossa ja turvallisia.

Laitteiden käyttöön saa myös halutessaan opastusta. Tarvittaessa voidaan laatia asiakkaalle yksilöllinen harjoitteluohjelma.

Hankimme v.2011 ensimmäisenä Pohjois-Suomessa Power Plate uuden teknologian värinälaitteen.

Harjoitteluohjelmat voivat olla perinteisiä lihasmassaa lisääviä tai kiinteyttäviä ohjelmia tai esim. leikkauksen tai raskauden jälkeistä kuntoutumista edesauttavia.

Avainkortti mahdollistaa salin joustavan käytön silloin kuin asiakkaalle parhaiten sopii

(klo. 6:00 - 23:00).


Hieronta

Hieronta on eräs vanhimmista hoitomenetelmistä. Se on tehokas hoitomuoto yhdistettynä nykyiseen kehon tietämykseen ja nykylääketieteeseen. 


Hieronta-aikoja ajanvarauksella maanantaista perjantaihin
Kuppaus

Parhaimpaan hoitotulokseen päästään säännöllisellä ja ennalta ehkäisevällä hoidolla.

Kuppauksella haetaan apua korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, päänsärkyyn, migreeniin, puutuviin yläraajoihin, kylmiin, särkeviin ja levottomiin alaraajoihin. Kuppauksesta on apua myös akneen, ihottumiin, psoriasikseen, astmaan, sekä vaihdevuosien vaivoihin naisilla ja miehillä eli lihasperäisiin kipuihin ja särkyyn, sekä verenkiertovaivoihin. Kuppaus on tehokas kuonanpoistaja amalgaamisaneerauksen jälkihoitona. Kuppaus on myös silloin suositeltavaa, jos hemoglobiini arvosi on liian korkea. Nykytietämyksen mukaan kuppaus luetaan ns. ärsytyshoitoihin, joissa kipuärsytyksen myötä elimistöstä vapautuu endorfiineja, jotka ovat elimistössä olevia morfiinin kaltaisia aineita. Suositeltava hoitoväli on 3-6 kuukautta, riippuen tapauksesta. Akne- ja issiasvaivoissa hoitoväli voi olla noin kuukausi. Yleensä sopiva hoitoväli on kaksi kertaa vuodessa.Tuotteiden myynti

Fysioline Oy on kuntoutus- ja hoitoalan tukkuliike
 
Tuotevalikoimaan kuuluvat fitness-välineet, Matrix-kuntosalilaitteet, Ice Power-kylmähoitotuotteet, Fysioline-hoitopöydät sekä muut fysioterapia- ja kuntoutusalan hoitotuotteet & -laitteet.
 
www.fysioline.fi